Дизајн решенија

Нашето искуство и познавање ни овозможува да изготвиме оптимални дизајнерски решенија за било какви производи. Подготовката е исклучително битна за добивање квалитетен печат, а токму ние знаеме како да го постигнеме тоа.Нашиот тим од професионални и внимателни личности е секогаш посветен на барањата на клиентите.
Како и познати по фотографија нудиме професионално фотографирање на Вашите производи и услуги како би додале уникатен изглед на вашиот бизнис. Нудиме секаков вид на графички дизајн , односно:

  • Флаери
  • Памфлети
  • Менија
  • Визит карти
  • Логоа
  • Билборди
  • Брошури
  • Цертификати
  • Плакати