Добредојдовте

Повеќе од 80 год. традиција

Дигитално фото, дизајн и принт студио кое датира од 1936 год. Од 2010 год. отвара нов погон за дизајн и дигитално печатење кое моментално покрива голем дел од бизнис секторот. За повеќе информации прочитајте за нас.

За насЛокација

Фото студио

Професионално фото студио со повеќе од 80 год. традиција, печатење на фотографии на високо квалитена фотографска хартија како и нивна обработка. Од фотографски услуги Ви нудиме

  • Студиска фотографија
  • Свадби, прослави и настани
  • Фотографирање на производи
  • Фото сесии

Дизајн и принт студио

Изработка на професионални дизајнерски решенија, печатење на најразлични формати и тираж со дигитален ласерски принт, плотер за ХХL формат и сублимација.

Повеќе информации
ЕКСКЛУЗИВНО

ФОТО КНИГИ

Фото книга е високо квалитетен склоп на фотографска хартија сложена во книга, со уникатен дизајн од вашите најубави фотографии. Ги нудиме во повеќе големини и страници.

Се изработува од високо квалитетна фото хартија, која се лепи со посебен картон лепак, се сложува во страни и на крај се укоричува во тврда корица

Во зависност од потребата и изборот Ви нудиме повеќе димензии на фото книга од 10см х 10см, па се до 40см х 30см (димензии на затворена фото книга). Страниците на книгата исто така се варијабилни па се движат од 5 до 20 страници.

Нема некое ограничување околу бројот на фотографии што може да содржи една фото книга, но колку помалку фотографии толку би биле поголеми и повидливи на книгата. Оптимално се движат од 20 до 70 фотографии.

Поради уникатноста и различноста на дизајните кои ги изработуваме според ваш вкус , слободно контактирајте не преку телефон , email или пишете ни преку страната за да се договориме.

Повеќе информации
Изјави на

Наши задоволни клиенти

Професионален и навремен пристап на сите побарувања

А.Д. Витаминка

Уникатен и креативен дизајн, професинален принт, брза испорака

ТАБУ

Решение за сите наши побарувања во областа на дизајнот и фотографијата

КУЛИ Конфекција