Блузи

 Печатењето на блузи може да биде во големина на А4 формат од предната или задната страна. Прво со големо внимание се креира саканот дизајн. Кога дизајнот е готов, истиот се печати на транспарентна фолија. Потоа со помош на преса , сликата се пренесува од транспарентната фолија врз блузата.

Organic Food

 

Повеќе од 5 години и 80 годишно искуство со работа Фото ЗРАК воведува и нов сектор на работа ПРИНТ Зрак, каде опфаќа професионален графички дизајн, печатење на рекламен материјал и слики во голем формат, билборди, брендирање на возила и излози.

Клиенти

  • Прилепска пиварница

    Задоволство ми беше да соработувам со Вас.Брзо, навремено и професионално.

  • 1

Контакт

  contact (@) fotozrak.mk
  +389 48 41 99 88
 Сотка Ѓоргиоски 45, 7500 Прилеп

Социјална мрежа