Мениа

Мениа 

Мениата се многу битен детал за сите ресторани. Изработката може да биде во повеќе варијанти:

- Ласерски принт

- Ласерски принт и ламинација

Се принта на 170 или 300 грамска хартија, со максимална димензија од 44 х 31 см. Укоричувањата можат да бидат со хевт или спирала.

Organic Food

 

Повеќе од 5 години и 80 годишно искуство со работа Фото ЗРАК воведува и нов сектор на работа ПРИНТ Зрак, каде опфаќа професионален графички дизајн, печатење на рекламен материјал и слики во голем формат, билборди, брендирање на возила и излози.

Клиенти

  • Прилепска пиварница

    Задоволство ми беше да соработувам со Вас.Брзо, навремено и професионално.

  • 1

Контакт

  contact (@) fotozrak.mk
  +389 48 41 99 88
 Сотка Ѓоргиоски 45, 7500 Прилеп

Социјална мрежа