Стикери

Тапети и стикери

Ако сакате да дадете друга димензија на вашиот простор, тогаш фото тапетите се вистинско решение за Вас. Вашата омилена тема, слика или град сега може да го краси вашиот дом или канцеларија во било која димензија и стил. Изработени на квалитетна самолеплива ПВЦ фолија, печатена со еколошки бои, кои немаат влијание од вода и влага. Ви стоиме и на располагање околу дизајн, консултација и избор на графика, слика или печат за вашата фирма или простор.

СТИКЕРИ или лепенки, изработени на ПВЦ печатена или колор фолија, одрежана на одредена форма, прилагодлива на секаков вид површина. Идеален избор за украсување на детска соба, канцелариски простор и јавни објекти. Лесно се аплицираат и лесно се вадат. Можат да бидат во било која димензија, боја и дезен.

Organic Food

 

Повеќе од 5 години и 80 годишно искуство со работа Фото ЗРАК воведува и нов сектор на работа ПРИНТ Зрак, каде опфаќа професионален графички дизајн, печатење на рекламен материјал и слики во голем формат, билборди, брендирање на возила и излози.

Клиенти

  • Прилепска пиварница

    Задоволство ми беше да соработувам со Вас.Брзо, навремено и професионално.

  • 1

Контакт

  contact (@) fotozrak.mk
  +389 48 41 99 88
 Сотка Ѓоргиоски 45, 7500 Прилеп

Социјална мрежа