Брендирање на излози

Брендирање на вашиот производ или дејност на прозори и врати.

Ви нудиме четири видови на брендирање:

- OneWayVision Дупчеста налепница провидна само од едена страна која има две функции, заштитна т.е. видливост од само една страна и рекламирање.

- Vinyl Самолеплива фолија која се печати од едната страна и ја блокира видливоста.

- Clear Vinyl Проѕирна фолија која може да се печати во полн колор или една боја, привидна од двете страни

- Stickers Можат да бидат изработени од сите горенаведени материјали. Се лепат како декорација или текст на стакло.

Organic Food

 

Повеќе од 5 години и 80 годишно искуство со работа Фото ЗРАК воведува и нов сектор на работа ПРИНТ Зрак, каде опфаќа професионален графички дизајн, печатење на рекламен материјал и слики во голем формат, билборди, брендирање на возила и излози.

Клиенти

  • Прилепска пиварница

    Задоволство ми беше да соработувам со Вас.Брзо, навремено и професионално.

  • 1

Контакт

  contact (@) fotozrak.mk
  +389 48 41 99 88
 Сотка Ѓоргиоски 45, 7500 Прилеп

Социјална мрежа