Дизајн

Професионална изработка на секаков вид на графички дизајн                                            

  - менија и ценовници

  - логоа

 - брошури                                       

  - флаери

 - плакати                                      

- каталози

- визит карти

- банери

- декорации

- знамиња

- стикери

 

 

Organic Food

 

Повеќе од 5 години и 80 годишно искуство со работа Фото ЗРАК воведува и нов сектор на работа ПРИНТ Зрак, каде опфаќа професионален графички дизајн, печатење на рекламен материјал и слики во голем формат, билборди, брендирање на возила и излози.

Клиенти

  • Прилепска пиварница

    Задоволство ми беше да соработувам со Вас.Брзо, навремено и професионално.

  • 1

Контакт

  contact (@) fotozrak.mk
  +389 48 41 99 88
 Сотка Ѓоргиоски 45, 7500 Прилеп

Социјална мрежа