Канвас

 Канвас или уметничко платно

Уредете го вашиот домашен или канцелариски простор со канвас слики со големина и форма по Ваша желба. Се одликуваат со високо квалитетен канвас текстилен материјал, печатен со еко бои и заштитна ултра виолетова емулзија која дава долготрајност. Урамена во рамка (блинт) дава три димензионална форма и одлично се вклопува на вашиот ѕид. Може да биде било која уметничка слика но и ваша фамилијарна фотографија. Исто така може да биде поединечна но и во повеќе делови , препорачливо за поголем простор.

Покрај тоа што влијаат на нашиот живот и ни ги разубавуваат моментите, работите со кои го декорираме просторот, кажуваат доста за нас. Затоа набавете најквалитетни графики во висока резолуција со омилената позната личност, сцена од филм, пејсаж или семејна фотографија и уживајте во топлината на Вашиот дом.

 

Organic Food

 

Повеќе од 5 години и 80 годишно искуство со работа Фото ЗРАК воведува и нов сектор на работа ПРИНТ Зрак, каде опфаќа професионален графички дизајн, печатење на рекламен материјал и слики во голем формат, билборди, брендирање на возила и излози.

Клиенти

  • Прилепска пиварница

    Задоволство ми беше да соработувам со Вас.Брзо, навремено и професионално.

  • 1

Контакт

  contact (@) fotozrak.mk
  +389 48 41 99 88
 Сотка Ѓоргиоски 45, 7500 Прилеп

Социјална мрежа