За нас

Повеќе од 5 години и 80 годишно искуство со работа Фото ЗРАК . воведува и нов сектор на работа ПРИНТ Зрак.
ПРИНТ ЗРАК опфаќа

 • Професионален графички дизајн
 • Помпјутерска припрема за печатење
 • Печатење на рекламен материјал
 • Печатење на слики и фотографии во голем формат
 • Билборди
 • Брендирање на возила
 • Брендирање на излози
 • Печатење на блузи и текстил
 • Катирање

Organic Food

 

Повеќе од 5 години и 80 годишно искуство со работа Фото ЗРАК воведува и нов сектор на работа ПРИНТ Зрак, каде опфаќа професионален графички дизајн, печатење на рекламен материјал и слики во голем формат, билборди, брендирање на возила и излози.

Клиенти

 • Прилепска пиварница

  Задоволство ми беше да соработувам со Вас.Брзо, навремено и професионално.

 • 1

Контакт

  contact (@) fotozrak.mk
  +389 48 41 99 88
 Сотка Ѓоргиоски 45, 7500 Прилеп

Социјална мрежа