УСЛУГИ

КАНВАС

 
 • Уметничко платно

  Еден од најбараните продукти кај нас е фотографии или слики на уметничко платно. Може да се изработи било која фотографија или слика. Ги изработуваме во најразлични форми и димензии. Уредете го вашиот домашен простор или канцеларија со фотографии или цртежи на уметничко платно.
 • Димензии

  Канвас сликите ги имаме во најразлични стандардни димензии, или може димензија по Ваш избор.

  Стандардни димензии

  30cm X 50cm , 30cm X 70cm , 30cm X 90cm

  40cm X 40cm , 40cm X 70cm

  50cm X 75cm

  60cm X 60cm , 60cm X 90cm

  90cm X 90cm

 • Цени

  * Цените се пресметани со урамување
 • Рамки

  Изработуваме и рамки за канвас во секоја димензија
 • 1

РЕКЛАМА

Клиенти

 • 1
 • 2

Organic Food

 

Повеќе од 5 години и 80 годишно искуство со работа Фото ЗРАК воведува и нов сектор на работа ПРИНТ Зрак, каде опфаќа професионален графички дизајн, печатење на рекламен материјал и слики во голем формат, билборди, брендирање на возила и излози.

Клиенти

 • Прилепска пиварница

  Задоволство ми беше да соработувам со Вас.Брзо, навремено и професионално.

 • 1

Контакт

  contact (@) fotozrak.mk
  +389 48 41 99 88
 Сотка Ѓоргиоски 45, 7500 Прилеп

Социјална мрежа